I treba da bude na suncu ali nikad kroz prozor .. a to ti ne znam i meni treba neko iskusniji heheZnaci ne moze nista da joj bude ako je na direktnom sunce ? Mene brine sto se puno izduzila
Mene brine ova zemlja...prije ce se utopit nego joj sunce zasmeta Više manje sve biljke su u adolescenciji manekenke Tako da no stressOvo je biljka koju sam posadio,seme je iz paketa tako da ne znam koje je vrste,planiram outdoor.Cini mi se da biljka lepo napreduje i raste ali me takodje brine sto je dosta otisla u visinu s obzirom na velicinu listova.Ovo je moj prvi grow i nemam iskustva osim citanja foruma Pa me interesuje da li je to normalno, da napomenem biljka je u sobi blizu prozora koj je lepo osvetljen jednom sam je izneo napolju na suncu i primetio sam da je jedan listic poceo da zuti i susi pa sam je vratio unutra iz straha da se ne osusi cela.Pa eto molim za odgovor i pomoc svaki savet je dobrodosao Pogledajte prilog 331672Pogledajte prilog 331671Pogledajte prilog 331672Pogledajte prilog 331671Pogledajte prilog 331672