lol,
decilitar na tri dana.
gde ti vide tri?
decilitar na tri dana.
gde ti vide tri?
Izvini moja greskalol,
decilitar na tri dana.
gde ti vide tri?
Hvala na savetu zalivacu je tako,interesuje me koliko bi smela da bude na suncu dnevno i da li joj smeta jako sunce ?Puno rupica treba i zalivati skroz uz rub pota, da se korijen prosiri, iz licnog iskustva. Nek se skroz osusi supstrat prvo.
Ok hvala na uputuej...forum je velik...mnogo...pocni citat
od 12 odgovora na stranici tvojih je 6...sve pocetnicka pitanja...malo krenis citanjem foruma i nadji mentora
bice to ok, samo pazljivo od sada..jucer ssm ih presadio neke se malo oporavljaju a nekd izgledaju katastrofa
Meni to izgleda ko neko gljivicno oboljenjenekd izgledaju katastrof
I boost i fosfor pk (phosphorus i Kalium) su boosteri a osnovno gnjojivo za cvjetanje kod Hesija je Bloom.booster i daje se dvaput u cvjetanju (na pocetku i u drugoj polovici) i ne spada u ''klasicno'' gnojivo dok je phosphorus+ gnojivo
pital sam te od kud ti zemlja da mogu rec jel dosta hrane ili nije..al svejdno mislim da nije... i koliko je stara podsjeei me plsma skroz su bili listovi posmedjili msm da joj je falilo hrane pa sam negdje procitao da je bolje maknut takve listove da drugi zdravi dobijaju vise hrane .. a ovo sam napravio domace gnojivo od koprive i dns mi je bilo spremno za upotrebu pa sam malo zalio i ocijedjenu koprivu poredao po zemlji (i to procitao da je dobro)
Ps. Prva moja biljka u zivotu hehe