sad sam malo googlao i nasao nesto sto jako lici na ovaj moj problem i zove se leaf septoria. neka budj
Hesi starter kit pro- lineMeni se cini da je to, al naletice mozda neko iz ladovine da potvrdi ili opovrgne..
@Fikika192 ne znam al biljka bas izmuceno djeluje.. napisi info temperature, cime hranis i slicno.. malo vise podataka da ljudi mogu procijeniti..
moze i fotka cijele biljke bez rasvijete..
Puno vam hvala dobri ljudi, lakse mi je jedno 420% Peacema netreba drugo misljenje, ako je i bilo dileme posle prvog posta, sad samo flush i berba za sedam dana.
Puno puno hvala, prvi mi je grow pa jos upijam znanjene zaboravi je u mraku zadnja 3 dana drzati ,stres joj napravi kicmu joj polomis malo i tako bez sekiranja. odlicne biljoze s time da ce ti ovo biti prvi i zadnji flush- citaj u cvatnji se najmanje3- 4 x flusha biljka ..sretno i lp
Ja bi rekao sa mojim ogranicenim iskustvom , da je u pitanju kombinacija sledeceg ,Please help ako netko moze skuzit sta im je?
Nisam neki ekspert , ali ja bi rekao da je to budj , crna budj sto kazu , ima vise vrsta , moraju se pocupati svi listovi gde toga ima , i obezbediti vazduha vise , hitno .Pozz ekipa, nisam bio uz njih 3 dana i nakon sto sam dosao na jednoj sam vidio ovo po liscu, sto je to? Jesam li ja zajebao sto, fali li im nesto ili je neceg viska? Hvala unaprijed na odgovoru
Pogledajte prilog 285777Pogledajte prilog 285778
izlupaste se ko otvoreni prozori,imas druze nedostatak calcijuma i to uznapredovanu verziju,proveri ph vode sa kojom zalivas biozu i runoff isto,moze dodati neki preparat na bazi PK i probati to izpeglati ali najbolje dodati dobru dozu calcijuma i proveriti ph prvo i osnovno.Pozz ekipa, nisam bio uz njih 3 dana i nakon sto sam dosao na jednoj sam vidio ovo po liscu, sto je to?