Pokusaj stavit nešto uz stabljiku, olovku, štapić, i obljepi izolirkom, ako nije opna pukla ima nade za nju, ja sam fizički drzao u ruci vrh biljke i tako zaljepio na mjesto gdje je pukla, nakon 7,8 dana nastavilo rast, a grane s strana izrasle kao da je topirana, tako da uvjek ima šanse dok nije gotovo..primjetio da se jedna prelomila, i mislim da je to povijest.
Iskreno ne znam koja je to zemlja ali pod hitno uzmi neku "nekokosovu" i presađuj to ako zelis da ti budu žive kroz par danakosovu zemlju
Nisam radio s plantelom cvjet ali izgleda mi po onoj slici deficit K, mozda sam u krivu, stavi slike cjele biljke i posebno ovih novih mladih listova pa ce ti već netko znat pametnije odgovoritsa 1.5 dozom plantele cvet pred 6 dana
Vezao sam sa špagom i još ću. Ali stvorio sam čudovišta koja sad već teško obuzdavam. Dao sam im u startu odlične uvjete. Govorili su mi da će biti džungla a ja gledam one male stabljike i mislim si: ma hajde....Ja tu ne vidim problem Plastenik,sunce...kontrola..ma daj.
Neces sa cropom nista napraviti,to je trening koji se radi na pocetku cvjetanja !!..vezi ju jednostavno sa spagom ...razvlaci.Jake su crop ce ispraviti do ujutro i nema ga smisla raditi jer vegetiras jos najmanje 1,5mj
70 dana indor i tek pocele da cvetaju?gnojim sa plantela cvjet svako drugo zaljevanje
ok je to za ovaj period godine, sporije rastu kad se rasklijavaju u junu.Sve mi se cini da sporo rastu s obzirom kad su proklijale, prvi je grow pa nez bas kako bi se trebale brzo razvijati