Pozdrav groweri, bilje mi jedu iznutra nametnici koji ulaze u njih ispod zemlje nemam sliku trenutno jedna bilja mi je propala druga je na putu pomagajte molim vas nece mi ostati nista..... Izgledaju ko nekakvi crvici, hvala unaprijed
Hej, pozdrav, nema rupa na teglama, kupiti ću sutra poslijepodne nove table i kvalitetnu zemlju, samo razmišljam, netreba mi 25L za te (Još male biljke, a cisto sumnjam da ću sve potrošiti makar i velike budu. Ali izgleda da je ova zemlja za k. Tako da ću svejedno uzet. Kod presađivanja, da korijen j potpunosti čistim od ove zemlje ili da ostavim i šaku ove zemlje uz korijen te je tako stavim u novu drugačiju zemlju?
jedino ako ne proklijaju, inace velicina i boja se razlikuju kod razlicitih sorti, sto se toga tice nema zasto da se zalisDal da se zalim
Nije to plesan jaja su , a pogledaj ispod lista ako ih nema a veruj da nema onda nisu stetocine jer da bi imao jaja od stetocine moras imati stetocine , logicnone znam da li je plesan
pa nisi, samo bih ja u tom slucaju za 5 dana ponovo plantelu, ali 2x.plantelom 3x doza i kako sam zalio posle nekih 15 min poceo je pljusak i evo kisa cak i dalje pada, dal sam dzabe zalio sa plantelom ili ne?