možda da ne mrdaš po ph,nego direke iz pipe 20°C
ponekad želimo glumiti kemičare a nema potrebe
možda da ne mrdaš po ph,nego direke iz pipe 20°C
Nažalost i meni izgleda na spider mites.... Sa donje strane lista pogledaj, ove tačke crne, ako se premiču, onda spider mites infestation. Ja sam sa usisivačem jih čistijo(ne prej ak usisivač, da ne pokida lišće), istuširaj jih sa obe strane, bio kill, Neem ulje i smc(spider mites control)...... Otvori front i počni borbu protiv njima sa najmanje 3 različita oružja, da bude konačna pobjeda sigurnija. Ponavljaj borbu svako par dana, jer se jako brzo množe i ostanu jim jaja pa se zna ponovit. Upali vent i usmjerio na žarište SM jer kad puše oni se ne množe(nemaju seks kad je vjetrovito) U boj u boj.....sa svim razpoložljivi sredstvima.. Mehanski, biološki, kemijski..Pozdrav, da li mi moze netko pomoci da mi otkloni sumnju..dakle sumnjam na spider mites..Pogledajte prilog 242005Pogledajte prilog 242006Pogledajte prilog 242007 ph nije bio pravilan pa ima i nedostatka u prehrani...tretirano sa duhanskom otopinom pa se zato bljesti
Prepostavljam jer biozica je zdrava dobru boju ima ne vidim neki deficit nutrijenata.za par dana kao da se ništa nije desilo...
Planirao sam ali jbg danas moram da je presadim i zalijem tako mi pada.Kad je prebacim u veliki pot onda ce biti druga prica tu mogu da uhvatim ritam zalivanja a sporije ce se susiti zemlja.Ona je sad u litarskom potu pa sam morao cesce da je zalivam a da znas da sam se zapitao da nece valjati to cesce zalivanje zato je i presadjujem.smanji zalijevanje to je beba
6 nedelja cveta