...da ne bi poslije bilo...ne diraj puno di netreba
Pa tu ti dolazi napon na žarulju čovječe, sretan si što je elektronika prebacila sa ac na dc inače bi bilo malo jače nego lagano treskanje. Izolacija na tim pločicama je goli k i to ne treba rukama dirati nikako i nikada dok je panel spojen u struju.Taknuo na ova ko dva limica sto se vide na fotki
Imas li razlog neki za ovakvo doziranje, daje 20% doze a ona vjerovatno moze i 200% pojest(ne preporučam), zaista ti ovo nema puno smisla, zato je problem pratit tablicu i onda problemi s deficitom, zašto jednostavno ako može kompliciranovotu dobio jednom 25% TNT-a,dva put Bio Roota i zadnje 25% Hesi Boosta. Danas sam joj dao 20% Hesi Blooma
Imas li razlog neki za ovakvo doziranje, daje 20% doze a ona vjerovatno moze i 200% pojest(ne preporučam), zaista ti ovo nema puno smisla, zato je problem pratit tablicu i onda problemi s deficitom, zašto jednostavno ako može komplicirano
može biti da si ju pregnojio ali ako je samo ta mala točkica, onda se nemaš kaj brinuti.Pozz ljudi.Evo problema sa mojom biljkom.zemlja plantella,dobri uvjeti sve da ne nabrajam.NE kontroliram ph vode kojom zaljevam i udaljena je 25 cm od 2led coba (kineska) svaki 50w.Dali je ph lock,light burn ili nesto trece?razvija se dobro ali nebi htio da se ovo kasnije pokaže u cvjetanju.hvala
Pogledajte prilog 241314
Plantella Balkonia se meni jako loše pokazala u indooru. Slabo se sušila,gadio mi se onaj perlit u njoj biljke imale problema,svašta neštaPozz ljudi.Evo problema sa mojom biljkom.