Nisam siguran..radis sa ledom ! Ocito da su tu problemi drugaciji nego pod hps-om
Strpi se jos malo sad ce netko...
Strpi se jos malo sad ce netko...
najvjerovatnije nametnik neki biljna uš i njoj slicne na taj nacin polaz jaja izmedu dvije stjenke lista se napuse kao plik i unutra polazu nametnici jaja drugo moze bit jedino nego oboljenje biljno vidu mutacije ili neke deg bolestiKaj bi ovo moglo bit?
Kako se obranit od biljnih usiju? Cime to tretirati? Te dali ima veze sto mi canna stajala skoro god dana? I hvala na odgnajvjerovatnije nametnik neki biljna uš i njoj slicne na taj nacin polaz jaja izmedu dvije stjenke lista se napuse kao plik i unutra polazu nametnici jaja drugo moze bit jedino nego oboljenje biljno vidu mutacije ili neke deg bolesti
to su doljnji fan,koliko vidimnešto treće?
to su doljnji fan,koliko vidim
ne bi se zabrinjava ako imaju dobre uvjete ostale
sanjaru,
posuda veličina? (jesul' to one jebene krpene )
starost biljke,interval zalijevanja,količina vode + gnojivo ?
taj kokos se brzo osuši,hmmm jel'da
Ako vec slikate onda stavite i sliku citave biljke,puno je lakse detektirati problem
pa nemamo kuglu brte, ovako na prvi pogled je previse azota, vidis da je pocrnela, ovo fluo moze biti manjak PK, i ti kao i onaj gore daj malo vise infa o hrani.Zar nitko?
Slican problem mi se pojavio u 3. nedelji cvetanja. Dosao sam do zakljucka da je nedostatak PK. Pojacao PK i resio problem. Isto koristim hesi.Poštovane vutrašice i vutraši imam problem. Dali bi bio netko dobar da mi pomogne? Biljka stara 30 dana cvijetanja gnojivo HESI temp 18-26 vlaga 50-65%Pogledajte prilog 242703Pogledajte prilog 242704Pogledajte prilog 242703
Da, krpene posude od 12 litara. Odlična stvar, u njima sam odradila 3-4 "zemljana" growa bez problema. Prema tome što se do sada pokazalo, kokos se suši čak i manje od nromalne zemlje. Češće zaljevanje kod kokosa preporuča se zbog unosa nutrijenata, ne zbog vlage. Drenaža je odlična, daleko bolja nego soil.
Ja zaljevam svaka 2-3 dana, svaku biljku sa oko 1 litru. Biljke su u 4. tjednu, gnojiva koristim Bio bizz Grow, Bloom i ActiVera. pH je oko 6 .. na žalost nemam više tekućinu za kalibraciju da izmjerim 100% precizno, ali odstupanje sigurno nije veliko od posljednje kalibracije.
Poslikati ću cijelu biljku prvom prilikom..ali nema se šta za vidjeti, ostatak biljke izgleda sasvim normalno i zdravo.
koliki ti je EC, i da li imas run off kada zalevas.... bice da ti pH nije dobar..... i daj sliku cele biljoze pa cemo viditi vise... i da li biobizz ima paletu gnojiva za coco/hydro !?Ja zaljevam svaka 2-3 dana, svaku biljku sa oko 1 litru. Biljke su u 4. tjednu, gnojiva koristim Bio bizz Grow, Bloom i ActiVera. pH je oko 6 .. na žalost nemam više tekućinu za kalibraciju da izmjerim 100% precizno, ali odstupanje sigurno nije veliko od posljednje kalibracije.
Ma sigurno 30 dana cvetanja, prevelika je biljka da bi joj ukupno bilo 30 dana. Nemam mnogo iskustva, ovo mi je 2 zima da sam aktivan. I sad i prosle godine sam imao slican problem. Oba puta mi se problem pojavio na 2-3 nedelji cvetanja i nakon mnogo citanja sam zakljucio da je nedostatak PK. I list i peteljka ukazuju na to. Sada imam jednu biljku na cvetanju, gruvam je hesijem. 5L na 3 dana, svako peto zalivanje cista voda, A PK cesto duplu dozu. Guta ne zali se Ja cisto da iznesem svoje iskustvo i misljenje, ne mora da znaci da sam u pravu.Neznam mozda baljezgam ali meni vise lici da neceg ima vise nego da joj neceg nedostaje, ali nejasno je i ovo"biljka stara 30 dana cvijetanja gnjojivo..." jel na kraju biljka stara 30dana i u cvijetanju, ili je samo 30dana u cvijetanju stara e sad