hmmm... evo ja sam danas prvi put probo malo tih kifova nesto mekih nesto tvrdih al skoro mi je sve isto sada su se nakon 4 dana sto su visili i 4 dana u tegli bili, malo su se stisnuli, a susim onako kako je napisano na forumu.opa cupa je napisao(la):Nisu mogli omeksati u 24 sata...vjerovatno su takvi vrhovi..malo prozracniji ali to nista nemjenja u kvaliteti ako je genetski tako predodređeno.
Neki strainovi imaju te prozracne foxtailove i obicno su ubice u rizli
okus jos nije dosao, je al ne kako treba, sto se tice djelovanja dobro je najbolje se vidi kad je prva pljuga u danu. sada najvjerovatnije idu ove dvije vrste: AutoMazar i AutoBlueberry(dutch passion).
i imam jos jedno pitanje u ovom growu(kalasnjikova autoflover- greenhouse seeds) sam u 6 biljki sto sam dosad posjeko nasao 7 sjemenki i to ljepih sjemenki. zanima me dali se vama to kad dogodilo sobzirom da su 100% zenske biljke kako je to moguce? i naravno dali bi te sjemenke mogo ponovo koristiti za daljnu sadnju dobrih kalasa.
skuzio sam da je dosta toga u vazama i sada sa 6 litarskih prelazim na 20 litara