ja sam corav za tako male fotke, ali nije neobicno da pred kraj lisce zuti, zapravo to je najnormalnije moguce kada je sve ok
da znam. to su vec genetske mutacije odrađene u fazi sjemenja koliko sam uspio shvatit, i imaju puno vise vrhova od ovog.PowerSeed je napisao(la):to nije klasican poliploidni cvet. nisam naisao na podatak da poliploidiju izaziva pregnojavanje (ako je to neko sreo nek okaci link), verovatnio ti se razvija vise zasebnih cvetova paralelno kao kad topiras biljku u cvetanju
iskreno, ja to radim iskljucivo ako mi lampa sprzi vrh kod biljke koja prebrzo raste u odnosu na druge, desilo mi se dva puta al da sam nesto poredio velicinu takvog vrha i netopiranog nisam, niti sasm upoznat s tim da se vrh topira u cvetanju. po meni samo ako moralejton je napisao(la):Jel znas mozda postoji li neka standardna metoda topiranja u cvjetanju za veći/bolji urod. ...
Samo me zanimalo jeli mozda cuo da netko koristi neku slicnu metodu i koliko uspješno, da ne otvaram novi thread bezveze, mislin da nije glupost i da je pitanje na mjestu s obzirom da postoji 10001 nacin za odradit grow.Tarzan je napisao(la):eto uzmimo bas taj primjer koji si dao, ko kaze da moras cijelu biljku odjednom ubrati i da ovi donji nemogu odraditi svoje, ako ces tako uberes prvo topove, a ove manje ostavis da dozrijevaju i rijesena stvar....
edit: i ove gluposti topirani cvjet ovo ono,,,, zna se kad se radi topiranje,poz i jos se malo educiraj po forumu