sorry iskreno da vam odg. neki ljudi su mi je rekli da nekacim slike po netu i posluso sam ga al bilo je jace od mene moro sam pitati i okaciti slike pa nisam uredno vodio onu temu.PowerSeed je napisao(la):zasto onda pitanje nije u dnevniku gde nema ni jednog posta vise od mesec dana
da skuzio sam kao sto sam i odg novi sam nemoj se ljutiti pa sam tu okacio nerazmisljam i nisam toliko jos dobro upoznat sa cjelokupnim forumom. :rasta1:Tarzan je napisao(la):a koji je tu problem rastamane??..
ovaj tvoj post je za https://vutra.org/topic/3354-foto-album-galerija-sa-komentarima/page-99 a ne za probleme..
Nisu mogli omeksati u 24 sata...vjerovatno su takvi vrhovi..malo prozracniji ali to nista nemjenja u kvaliteti ako je genetski tako predodređeno.RastaMan_87 je napisao(la):jos mi nitko nije odgovorio dal zna zasto su kifovi omeksali toliko u 24 sata?
ja cu za jedno tjedan dana probat prvi put kako puca ova sto je omeksala i ova sto je ostala tvrda pa da vidimo razliku.
Jako zahvalna biljka, nakon flusha i prvih ponovnih gnojenja, izgleda da je na mjestu sprzenih vrhova izbacila nekoliko novih, evo slika glavnog heda prijelejton je napisao(la):flush je napreavljen, listovi su prestali smeđit, al me zanima sta je s ovim cvitovima sta su vec sprzeni, oce li se oporavit koliko toliko ili nema nista od njih?