@Iff Dal ti citas kutak?
Magnezija ne fali sigurno, biljke bi bile zute odozdo, između vena listova. kalcij također drugacije izgleda.
Kode tebe biljke pokazuju nekoliko nedostataka koji zapravo ne postoje, nego se biljka muci doci do tih nutrijenata. Trebalo bi dodat bakterije u zaljevanju da malo obnovimo mirko floru u zemlji. Pa ce i biljka lakse sve uzimati.
@kipo Ovdje imas 99% nutrient lock. sad zbog cega je doslo do njega ko ce znat sa slike samo.
Mozda i nije lock, mozda je ph krivi pa nemoze do određenih nutrijenata, A mozda je i gladna ako je dugo nisi hranio. ALi rekao bih da je lock u pitanju.
EDIT: Ovdje mi se cini da je bilo previse gnojiva, ima i kanđe na par listova, a gore po biljci vrhovi su pecnuti lagano.
Kad bolje razmislim mozda mi je pH ispod 6.2 pa mi je lockao.. mislim da cu odradit flush pa dati punu dozu.. koristim njihov lemon kick za spustanje pH pa je mozda previse zakiselio..
vidim da si si uzeo digitalni merac i koristis puno manje kiseline. Sto se tice onog ph testa na kapljice, ako je GHE garantiran da je tocan jedino ako ne razlikujes boje dobro onda te moze prevariti. A digitalni ako nije kalibriran pokazuje krivo najvjerovatnije.
Moja preporuka ti je flush, i zadnjih 5l svakoj dajes samo vodu bez iceg osim sto ph te vode spusti na oko 7. Pusti ih da se dobro osuse nakon toga da korijen konacno udahne zraka, pa pognoji sa 2/3 ili ako bas krenu glad pokazivat punom dozom.