Izvinjavam se sto sam fulao temu i ako se ne sme ovako odgovarati. Na liscu nema nista, cist ko suza, ovakva je samo fotka, dal od tel. il od cega nzm... Hvala u svakom slucaju, skidacu krajem sedmice za svaku slucaj.Ma nemaš brige ako je u 9. tjednu. To je pri kraju, da ju pobereš sad odmah nebi pogriješio. Jesi pogledao trihome? Naravno da u cvjetanju nije poželjno toliko kiše i vlage, pogotovo sad pred kraj ali ako nema plijesni još ju možeš ostavit ali redovito kontroliraj...čim se pojavi plijesan, skidaj .
Btw fulao si temu, tvoje pitanje je više za ovu temu...
Berba / harvest - procjena
Slike su katastrofa, biljka ti je gladna, berba bi mogla biti za 20ak-25 dana ali to ce definitivno okončati prije. Javi se u probleme tokom uzgoja procitaj prvi post u temi i odgovori na ta pitanja. Edit, @Vutra1990 tema je berba harvest a ne problemi tokom uzgoja, zato kao sto rekoh javi se...www.vutra.org
EDIT:
Al jesi ti siguran da nema plijesni, a šta je to bijelo po lišću? To može bit pepelnica ili još gore početak razvoja sive plijesni, pregledaj ti to bolje još jednom .
Nema potrebe da citirate post ako odgovarate odmah nakon njega. Citira se ako se između vašeg posta i posta na koji odgovarate nalaze dugi postovi ili ako vaš odgovor prelazi na drugu stanu teme u odnosu na originalni post. U suprotnom samo bespotrebno duplirate postojeći tekst i doprinosite težoj preglednosti foruma.
jel koristis kakav calmag? ja bi najprije reko da tebi tu fali magnezijaKad bolje razmislim mozda mi je pH ispod 6.2 pa mi je lockao.. mislim da cu odradit flush pa dati punu dozu.. koristim njihov lemon kick za spustanje pH pa je mozda previse zakiselio..Pogledajte prilog 418638Pogledajte prilog 418639
Popisas se oko sajta ili dovedes psa da se popisa miris ih prepadne nedolazeLijep pozdrav svima,imam problem sa sajtom a taj problem su divlje svinje.Naime sajt sam radio na zimu znaci sve tip top raskrcio oborio sva veca drva koja smetaju suncu i napravio idealan sajt,međutim sajt i sva suma oko sajta je preko ljeta staniste divljih svinja po noci(nema nijedne preko dana)znaci kamenje od metar prevrcu i rove i tako su mi biljku jednu jedinu sjebali prekopali je prije nego sto sam ih primjetio da su se uselili na sajt.Pa me interesuje jel imo neko slican problem i kako se nosio s tim,mene zanima kako da im zabranim prilaz biljkama.Planirao sam za slijedecu sezonu neku ogradu sa bodljikavom zicom oko sajta ili pojedinacno oko biljaka.Ima li neko neke bolje prijedloge,ja se ne planiram seliti i traziti drugi sajt jer sam u taj bas dosta truda ulozio a i u mom kraju nema bas neki slican sajt da je blizu i da je na "sigurnom".