Pa ja mislim da sam "kralj"foruma po opsirnim postovima,a bogami i slikamakad krenem ne mozes me zaustaviti..idem i na zivce nekimaa sta cu im japrijatelju molim opsirnije
Bady..ti kao da mi citas misli..zanjih dana proucavam supstrate,zemlju koji su pogodni za autonapajanje vodomThanks...budem vidio..iako do sada lightmix od Plagrona za vegu pa presaditi u Promix je trenutna opcijaCanna Terra professional,
Zato tvoje i od 1310 postove najviše volim čitati lolPa ja mislim da sam "kralj"foruma po opsirnim postovima,a bogami i slikamakad krenem ne mozes me zaustaviti..idem i na zivce nekimaa sta cu im ja
Budem pogleda ono sto ja proucavam je supstrat bez ikakvih aditiva,nutrienata,minerala..cisti supstrat koji je za gnojit nakon prvog dana.Pa da ja pripremim zemlju kako ja hocu..nadam se da me shvatas.To mene zanima..inace bi odmah uzeo onaj Royal od PlagronaScotts Nirvana Muttererde
Kod mene je ili cisti kokos sa perlitom,kuglicama ili samo zemlja...ne mjesamHvala drug..budem proguglaosložila uz tvoj kokos jer u njoj isto ima kokosa.
Ufff..slazem se frend.Hebote...lud sam vise bio..znas ono,odradis sve po ps-u,ne kontas koji ih vrag pali..sredina,fanovi...mislim da mi je ovo drugi grow sa istim problemom..sjecam se Criticala zelenog do kraja..ali da..260w..ne 360w..tako da sada kada sam regulirao tu watazu i udaljenost od 40,45 cm sve ide ok..pa onda ovaj kaze humus ih spaljuje,drugi da spaljuje ovo,ono..jednostavno ja led i nije bezveze prekidac za jacinu lumenaDobro kaze don vejn..nas led racunicas ledom treba pazljivo, definintivno.