Mogu unutra ostat više dana sigurno, ali i u litri ipo će korjen lupiti u dno jako brzo, pa je bolje da puni finalni pot. Bit će to vrhunski.Mene zanima zasto je hazeri stavio u 1,5L potove na samo 5-6 dana? Kaj nije to prevelika tegla za tako malen broj dana?
Sve pise na prvoj strani,sad kad je ispod led-a radi stalno 24/0 dok sam vent ugasio za neko vrijeme posto led ne grije toliko jakojel ti taj ovlazivac radi 24/7 ili je isto na tajmeru, i na kojoj snagi radi?
Ovo su teglice od litre,medutim ova cbd sorta je u vecoj teglici.Stavio sam prije ovih sjemenki neke jer sam mislio drzati u malom vege boxu 20,30 dana pa sam ih shebao sa viskom nutrijenata..Ugl.imas pravo,nema potrebe drzati u velikima kad tako rano mislis presaditi.Prije sam presadivao na 15,20 danu.Nakon sto sam se uvjerio da je ok na drugom katu presaditi i da im to cak i odgovara sam tako odlucio..Naravno,clan @Pantagan me potaknuo na ranije presadivanje nakon sto sam vidio u njegovom dnevniku da funkcionirazasto je hazeri stavio u 1,5L potove na samo 5-6 dana