Ima tonu hrane mislim da mi nije puno utjecalo na finalni rezultat ipak je hydro.a i ona sama vidi da nerade pa nesalje nista u njih jos malo pa ce otpast sami. Vec je jedan popcorn struno citav.osusio se.
Bar da nije bio na vreme upozoren. . .E da si tu malo Loli odradio poskido ove krzljave grane pred cvjetanje i poskido koji list od ovih sto dole u mraku zive gore bi bile samo opasne topčine
Aj sad prevedi ovo?Vjerovatno, iako izgleda da neide nista u njih skroz su zuti i nerazvijaju se.
The ppm 500 scale is also referred to as TDS - total dissolved solids.aH pH malo visok plus temp vode.....jel siba dosta kisika pumpica u koren.....i jel ti ppm merac na 500 skali ili????
I ja sam primjetio da mu treba 3 godine da pokaže stvarnu vrijednost ...isto razmišljamo, tako sam isto zavezao samo za krevet . Ma ti si još dobar...mojem metru treba puno duže, stignem smotat i popušit pol frule...zakasnim nekad i na posao dok ga dočekam .To je zbog razlike u temperaturi, jer plastika treba do dobije temp vode, pa da prenese na sondu. Ja napravio kuke od zice, pa okacim da vise dok zbuckam sve
Pogledajte prilog 411898