Što ste danas jeli / slika (mislim na hranu)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.110
258
Dalmacija
A ja sam pojeo tri pjata i popio pivu i zapalio i odspavao dva sata :D
A pazi ovo, hardcore, godinama to nisam jeo jer sve manje i manje ljudi uzgaja koze i kozlice.
Drobčić - isto tripice ali od kozlića. Ovo meni stric radi da ubijes kako je dobro. Ujutro se prikolje kozlic i skupi se krv koja se kasnije prokuhava dok ne zgusne ko tvrdja zelatina. To ide u tripice. Sjecka se na kocke i u tecu s tripicama, krompirima i svim ostalim. A vamo kad krene kuhat, uzme se gaza (da kosti ne odu u jelo) i u gazu se stavi glava od kozlica. Onda jedan dobar udarac cekicem u tu glavu i smrska se i u tecu skupa s tom gazom zavezanom. E to bude nesto nevjerovatno. Jako zasitno i jako jelo. Dropčić - tripice po nasu, po indijansku :D
Cim se nadjem u prilici dokumenirat cu cijeli postupak tu, preskocim samo onaj prvi dio dok kozlic jos dise :D
Sta velite a? Hardcore tripice :D a po ostatku Hr se kaze “fileki” wtf?? Koji finjak hahaha

Evo da ne spammam samo, kako ide ona pjesma?
Manistra na pomeeee”
IMG_8483.jpeg

Rapid

Aktivan Član
02.10.2023
140
898
93
Dalmacija
To su male ribice koje se ne ciste.:)
Dobro ih posusis na papir, umeljas u brasno i direktno u tavu sa uljem.Dva zrna soli i deri.
Jos u kombinaciji sa fazoletima leso pre pre dobro.:thumb:
Baza je da ih se ne ispere sa slatkom vodom.
Jedu se sa prstima “po domacu” i traze bilo vino posli.
I naravno par feta kruva za zaokruzit cilu pricu.:)
IMG_4407.jpeg
Sta drugo rec nego da su “ka cukar”. :)

Ćyro

~ Pa ćemo vidit
Poznanik Foruma
01.03.2009
1.343
9.110
258
Dalmacija
Ajde Bizo ovo ce i proc jednom kad trefis u “štajunu”, nema se tu sta cistit, ionako se hrane planktonom, one lignje su bile malo da, na psihickoj bazi zeznute za kontinentalce, to priznajem :) :)
Ja ih uvalin u kesu s brasnom i protresem dobro kesu dok je drzim sakom. Sad si me zazelio susid…cim se pojave na peskariji odma napadam. ❤️ gavuni il gire sta prvo trefi..ni neznam kad je stajun..

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.484
9.150
258
Prstohvat dijatomejske preko i klizi! :lol:

Ne znam jesi video poruku ali ajde napišite ti i @beštija malo o iskustvu sa pijenjem toga. Na netu i za i protiv koliko hoćeš pa bi bilo super direktno iskustvo vas dvojice imati.

• Haha
Reactions: Bizzzo