Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
20.09 se javim nakon mjesec dana uzimanja, za sad sto mogu 100% potvrditi da (i zena uzima isto) su zeni nokti se stvrdnuli nakon 5 dana. Ona obicno ima nokte ko papir savitljive i tanke a sad druga prica. Eto to je na prvu nakon par dana koristenja. Doza je pola cajne zlicice, na pakovanju pise 350mg a ja udaram 3x odprilike oko gram po dozi.
Mozda bolje da otvorimo temu vezano za to pa da ne kuckamo ovdje. Biz ako ti se da premjesti dalje
52K likes, 423 comments - burnt_pellet_bbq on August 24, 2024: "Easy BBQ Shredded Beef Follow + Comment “Link” to get the recipe sent to your DM • Preheat smoker to 275F • Use yellow mustard as a binder then season the chuck roast • Place the chuck roast on the smoker • Place the roast in...
Ona dimljena riba je završila u teglama sa maslinovim uljem i belim lukom. Ukus i tekstura odlični, jedino što je malo preslano ispalo jer sam išao na 5% soli. U nekom drugom receptu su stavljali 15%! Sreća pa to nisam uradio! Sledeći put ide 3%.
Kako nemam frižider, volim eksperimentisati sa kojekakvim načinima za čuvanje hrane. Za ribu mi je ovo za sad najbolje što sam napravio!
Govorio je moj stari; “mali, kad peces ribu, mrva koze nesmi ostat zalipljena na gradele, nama dalmatincima se to propiju nesmi dogodit”
Lipo izgori gradele pa ih sastruz, pa ih dobro naulji i zagrij, onda stavi ribu, i voltaje se samo jedan put, tako nauci i bice uvik dobra, tako nemos falit”
I evo boga mi, ka i za vecinu stvari, bia je stari u pravu.. nije mi se kozica za gradele petala, ma ima petnajest godin… a ni nece..
2kg šarana očišćenog
400gr mixanog luka
3 kašike paprike (slatke)
kašika i po soli
2 ljute feferone
3.5l vode
I naravno jaka vatra crvene vrbe
Kuvati od 25minuta do 35 min, dok ne počne da šapuće, prijatnoo..