Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nekad davno dođem u restoran i želim naručiti lignje,konobarica reče da moram dosta čekati ali ako želim imaju tripice a ja nisam znao šta je to..Čim sam probao skoro sam povratio...Netko voli netko ne a dobro kažeš za smajliće...
A ja sam pojeo tri pjata i popio pivu i zapalio i odspavao dva sata
A pazi ovo, hardcore, godinama to nisam jeo jer sve manje i manje ljudi uzgaja koze i kozlice.
Drobčić - isto tripice ali od kozlića. Ovo meni stric radi da ubijes kako je dobro. Ujutro se prikolje kozlic i skupi se krv koja se kasnije prokuhava dok ne zgusne ko tvrdja zelatina. To ide u tripice. Sjecka se na kocke i u tecu s tripicama, krompirima i svim ostalim. A vamo kad krene kuhat, uzme se gaza (da kosti ne odu u jelo) i u gazu se stavi glava od kozlica. Onda jedan dobar udarac cekicem u tu glavu i smrska se i u tecu skupa s tom gazom zavezanom. E to bude nesto nevjerovatno. Jako zasitno i jako jelo. Dropčić - tripice po nasu, po indijansku
Cim se nadjem u prilici dokumenirat cu cijeli postupak tu, preskocim samo onaj prvi dio dok kozlic jos dise
Sta velite a? Hardcore tripice a po ostatku Hr se kaze “fileki” wtf?? Koji finjak hahaha
Evo da ne spammam samo, kako ide ona pjesma?
Manistra na pomeeee”
To su male ribice koje se ne ciste.
Dobro ih posusis na papir, umeljas u brasno i direktno u tavu sa uljem.Dva zrna soli i deri.
Jos u kombinaciji sa fazoletima leso pre pre dobro.
Baza je da ih se ne ispere sa slatkom vodom.
Jedu se sa prstima “po domacu” i traze bilo vino posli.
I naravno par feta kruva za zaokruzit cilu pricu.
Sta drugo rec nego da su “ka cukar”.
Ajde Bizo ovo ce i proc jednom kad trefis u “štajunu”, nema se tu sta cistit, ionako se hrane planktonom, one lignje su bile malo da, na psihickoj bazi zeznute za kontinentalce, to priznajem
Ja ih uvalin u kesu s brasnom i protresem dobro kesu dok je drzim sakom. Sad si me zazelio susid…cim se pojave na peskariji odma napadam. ❤️ gavuni il gire sta prvo trefi..ni neznam kad je stajun..
Ne znam jesi video poruku ali ajde napišite ti i @beštija malo o iskustvu sa pijenjem toga. Na netu i za i protiv koliko hoćeš pa bi bilo super direktno iskustvo vas dvojice imati.