Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sa medom možeš da navučeš gamad kao i sa melasom, inače med i melasa su dva potpuno različita proizvoda, osim toga što imaju šećer, nemaju skoro ništa zajedničko. Ja sam se baš pocimao da nađem tu melasu, u centru Beograda ima tih bio shopova pa se i može naći, van centra teško, skoro sve zdrave hrane ne drže to. Nije skupa a korisna je i za biljku i za mikroorganizme u zemlji.
Misliš da mravi ne jedu melasu? Nema veze sad gotovo,a ni medu ne fali ništa,evo ubrao sam da probam. Bio sam nepažljiv i jednu granu sam oslabio,tj polomio. Taj cvet manje mi i odgovara zbog svetla i vetra
Jack je dobila 2,5l vode sa Slavolom.
Mislim baš suprotno, da većina insekata voli slatko i šećere, pogotovo mravi. Neće ni med škoditi, samo sam hteo da ti ukažem na razliku. Lepo izgledaju cvetovi.
U poslednja 3 zalivanja je bila samo voda,zemlja se ispraznila,ali bakterije su ostale i nemaju od čega da žive pa ih hranim šećerom.To je moja logika zbog čega "sladim" vodu.
Elem,Bluematik je posečen 65. dana . još 2 cveta nisu uslikana.
A Jack se raspištoljio sad sam u boxu na 130-140w
Smrdi mi ceo stan,morao sam da berem,ovo je nesnošljiv smrad i razmišljsm se šta da radim za sledeći grow,jer ovako boli glava onog ko spava sa njima u sibi,a to sam ja
Temperature idu od 21 do 30,često je oko 26°C ,a vlaga 35-45%.
Od trima i još 2 cveta sam napravio cannabuter,pola popio sad ,2 sata pred posao . Sviđa mi se od sveže trave,jer je ima lepu zelenu boju.
Poz
Što se tiće smrada, najbolja je opcija izbacivat zrak van kuće
Ako nisi u mogućnosti, filter je sljedeća opcija.
Pusti Jack-a bar još 15-20 dana, nećeš zažalit
Čestitke na harvestu
Smrdi mi ceo stan,morao sam da berem,ovo je nesnošljiv smrad i razmišljsm se šta da radim za sledeći grow,jer ovako boli glava onog ko spava sa njima u sibi,a to sam ja
Bluematik je dala nekih 40g suve, ali extra masne, vutre. Možda je mogla još neki dan,ali sam rešio da Jacku dam prostora
Juče dobila 2,5l PK 13/14 u razmeri od 100%. Tempo koji trenutno ima je 2x đubrivo pa voda, tj bilo je PK , pa NPK, pa voda. Sad idem PK, pa opet isto,pa voda , na 4-5 dana. Inače kad je vreme za zalivanje vlaga padne do 20% , a imam duboku tacnu pa surduknem 2,5 l odjednom i odem,nekad obiđem ,nekad ne,al sve popije za veoma kratko vreme. Tacna je zapremine 5L
Temperatura OK , 26-28, minimalna 22. Zadnjih dana postepeno menjam režim svetla,dao bih joj više mraka. Bila je na 3 mraka sada je na 4,ali u poslednjih 10 dana sam po 15 min dodavao,malo sa jedne,malo sa druge strane tajmera. Tj kao u prirodi kad noć postaje duža tad ranije pada mrak,a kasnije sviće,po 5 min dnevno,sa obe strane.
Loše sam osušio,tj nisam skriz,oa disušujem,makar je i presušio,masna je nije problem....
Čini mi se da je Jack masnija . Idemo bar još 10-15 dana,ali gkedam biljku,danas je prvi put potamnela na umudlačicama,juče je bilo par prozirno tamnih ,tu i tamo.
Nisam kliknuo na POST REPLY
Napravio sam ,posle buxne Plavke, sušač ili sušilicu kao za pomoć ko nema gde.
De ste drugari ? Kako ste? Ima li nekog iz kritičnih područjia?
Elem ,ostavio sam Jackicu još 10-15 dana. Danas puni 70. rođendan. Dobila ja oko 20l vode mlake,a na kraju 2,5 l vode sa Slavolom VVL i naravno ph kako treba . Neke sam grane poodvezivao,jer nema svrhu ,ali dve sam morao da spustim da budemo u istoj ravni. Evo slike za vreme ispiranja i posle istog. Naravno radile su i makaze i pokresao sam malo lišća. Svo ono žuto i poneki dobar da bi gužva bila manja
Plan je sad sledeći. Ovo će da popije za max 4 dana i odsad samo voda,tj ako bude potrebe za još nekim zalivanjem ide česmuša sa limuntusom i ništa više,mada razmišljam o hidrogenu da ga dam jer je zemlja sad slepljena i koren ne može da diše.Ima li ko iskustva sa hidrogenom 3% ? Msm H2O2 ?
Bluematik mi ima neki mnoogo težak dim i gorčinu neku,mada nije kjurana,u tegli je,ali ja je pušim. Ima fin udarac,ali ništa preterano,međutim sa 4-5g trave u maslacu,sa jutarnjom kafom.,ovo je kad sam je ubrao,provereno vozi ceo dan , nego ide mi više vutre,pa ne mogu često,ali imam u planu za 2 dana da regulišem 2g Blu +ako ima zreo cvet na Jacku,ako nema +2g Bluea. Malo je teže za stomak jer ja to u kafi,pa odvoji gore maslac,moraću da zgusnem napitak,topla čokolada ,prohlađena,sad mi sinulo da probam to.
Pozdrav. Ne daj te se...
Ne pričam to naglas dok ne osušim sve. . U pravu si za limuntus,ali sad mi već navika,a i nije mi teško,samo sipam 1ml na 1L 20min odstajale H2O,ne proveravam svaki put.
Skinuo sam još žutog lišća sa vrhova ,a oni su ko kamen tvrdi i urnebesno masni. Jedva čekam da stigne za branje.
Ne znam kod vas kako je i kako se borite sa vlagom,ali ja je nemam preterano. Kad zalijem , skoči na 45 , inače se vrti oko 30 - 35%. Ako padne ispod 30,vreme je za zalivanje.
Melasa,to moram da kupim,da se setim da potražim
A? Ovo se pojavljuju amber ponegde? Dođe mi da oberem ovo iz 2X . Pola ima poneki amber,a pola belo ko sneg?? Ili nema nigde amber,nego od Blue-a pa se mešaju boje