E pa mislio sam uzeti perlit i pomesati ga sa florafinom i to u outdoor jer florafinu je problem ja mislim sto nema dovoljnu drenazu. Sta ti kazes na to revolution?
Šta mislite eheeejjjPozz
Zanima me da li biljka moze da raste u pesku (šoder) s tim što bi iskopao veću rupu i izmešao zemlju i supstrat.Da neće možda šoder da guši koren i osuši je il sta već? Hvala pipl
Hvala gro.pa moooze, to mu dodje skoro kao da si u saksiju posadio, iskopaj vece rupe, 50l minimum.
Iskopam onda 100l izolujem popunim zemljom probacu da vidim jel štima to,ako ne plentaću u 20l jupolke.hvala u svakom slučajuda moram sadit u sljunku onda bi izolirao zemlju od sljunka najlonom npr i ostavio samo na dnu rupe za drenazu.
biljka ne voli sljunak pa ne znam sto bi se desilo ako se korijen prosiri van zemlje u taj sljunak.
50L je ok sto mrgud veli al se ne bi bez izolacije neke. nisam vidio takav sistem al sam vidio biljke u sljunku i to nema smisla pa bi zato to odvojio.
svaka cast na komentaru..MSM da previse brinemoako sam ja uzgoji na jebenom kamenjaru zaljevo je neredovito a nije me jedanput bilo 2tj. da se brinem o njoj.
dobio sam full tamnu pomalo ljubičastu dlakavu biljku.
nikad bolju travu nisam pušio
u svakom slučaj od previše brige trava i ispadne sranje(to je moje skromno mišljenje )
to je korov kolko je znam izrast će iz hraćke ako imaš sjemenje :181:
Nemogu do hidrogela, nema u lokalnoj poljoapoteci.Hidrogel - nabavka i korištenje
Ja sam koristio hidrogel... bacanje para,eto kolko pomaze nasoj biljci... naravno ova je prica vezana za outdore... Hidrogel je pogodno koristit za odredjeni vid hortikulture... gde biljke ne zahtevaju zalivanje,od coveka(za bolji urod) :D u outdore meni se dobro pokazao vermikulit... :) cak sam...www.vutra.org