je znam za njih...posto oni prvi izlete kad utipkas poth heheh.
meni nisu bas usput pa ne idem tamo. tnx na infu, trebat ce nekome ko kupuje
meni nisu bas usput pa ne idem tamo. tnx na infu, trebat ce nekome ko kupuje
kako to mislis da kamenje zadrzava vlagu. jedino ako ga naslazes po zemlji pa spreci malo isparavanje. ja ne znam da kamen zadrzava vlagu. dodatno je pitanje koliko ga ima u zemlji u tom kamenjaru, i da li ce smetati normalnom razvoju korena. ako bi iskopao bar 20l i u rupu stavio kupovnu zemlju, pa kad biljka krene to "poplocao" kamenom onda je druga prica, mada i tad leti kamen zna da se usija i zraci toplotu pa ni to nije bas oki sto nije da kamenja zadrzavaju vlagu
ne znam kako si ti to zamislio ali sto se tice outa treba ti dobra rupa ma kakvo zemljiste bilo, pa taman je na sred Wembley-a sadio...ako si mislio da samo zabodes semenku izmedju kamenja i da pri tom zalivas 2x mesecno, nema od tog posla nista, ili ce biti malo veca od maslackaA mislin nije bas sve kamenjar nego ima tu u tamo malih kamenja i sto nije da kamenja zadrzavaju vlagu
Posto san procita na forumu da neki uzgajaju u kamenjaru i bez zalivanja po tjedan-dva
Zabodi kante sa zemljom u kamenjar i onda ih pokri suhom travom il nečim...ja o svojima zbog nemogučnosti nisam vodio neku pretjeranu brigu (ne zalievanje po 2 tjedna...) ali ispale su malo veče od maslačkaako si mislio da samo zabodes semenku izmedju kamenja i da pri tom zalivas 2x mesecno, nema od tog posla nista, ili ce biti malo veca od maslacka
Daj link tog dnevnika ako si ga pravio... koliko se dobilo od ova tri monstruma?Zabodi kante sa zemljom u kamenjar i onda ih pokri suhom travom il nečim...ja o svojima zbog nemogučnosti nisam vodio neku pretjeranu brigu (ne zalievanje po 2 tjedna...) ali ispale su malo veče od maslačka
Pogledajte prilog 201329Pogledajte prilog 201330Pogledajte prilog 201331
Gramažu neznam...količina hmm...nekome bi bilo dosta,meni je malokoliko se dobilo