Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
za out planiram,na ovoj planteli pise izrazito crna humusna i da je odlicna za cvjetanje biljaka,a portground sam vec citao da je odlicna za out,ipak cu kupiti jednu vrecu plantele,cisto probe radi,bice dnevnik a ovo je lagana uvertira
Haha, ma ja sam tu zemlju vidio negdje i kod nas, ja mislim interšpar il tak neki centar. Malo sam bacio oko i činila mi se "socijalnom" i još me nešt odbilo od nje al nesjećam se šta, možda niži ph il tako nešt. Što nedade sliku dekleracije da vidimo šta ima u njoj?
Netko iskustva sa Florafin zemljom ? isto jeftina zemlja iz konzuma,možda nebi samo nju ni koristio nego 50-50% sa nekom kvalitetnijom ali cijena je ok ph ok. zanima me dali ste culi od nekog ili ste vi mozda probali...
Poz, sastavljam si neki mix za outh.. Pa imam pitanje u vezi vermikulita? Vidim da dobro cuva vlagu a i naso sam ga za dobru cjenu u svom mjestu, pa dali vrjedi to mixat sa zemljom ili je beskorisno to..
( i koliko bi toga islo na 100 litara zemlje?)
Hv
Pozdrav ekipa,tu sam novi i nemam iskustva sa sadnjom u vrećama,pa me zanima koliko je dosta litara zemlje za idealne uvjete,nisu automatici,a zemlja je Potrgrond H,hvala