ma ok je on bio, uvek sam u 16 a oko njega bar trojica. nista mu ne zameram.e moj mitrovicu a vjerovo sam u njega, jbg steta
Tri prilike za gol je imao. Na 5-7 metara i on ne moze dati gol. Da njega krivim kao i ostalih 10 manekena. Bolje da su pozabijali 11 balvana na teren imali bi vece sanse da pobedimo.istina, nije on mogao sve sam rijesiti ali imao je par udaraca sa glavom koje je trebao pogodit... ali da, ne moze se jednog igraca okrivit, brazil zasluzeno ide dalje nazalost
Brazil nije problem, oni su favoriti, problem je Švajcarska i 10 lokomotiva na terenu i napadački deo ekipe ne može biti samo Mitrović i smisao igre traženje Mitrovića da mu se doda lopta, sve vreme.. Iz mog laičkog ugla doduše, al' da doprinesem komunikciji i izložim stav, pa me ispravite slobodno..
Lepo receno. Tacno smo tamo gde i treba da budemo. Da su pokazali sta drugo bili bi bolje rangirani.Pa ti si neka svestrana umjetnica Sto se tice prvenstva osim mozda jedne ili dve ekipe sve ostale su zasluzeno dje su. Srbija je treca u grupi dje i pripada mozemo se zavaravati sebi govorit sve najljepse ali smo upali u tu trecu poziciju dje nam je i mjesto.