nemos usporedivat ronaldinja s mesijem ,a ne hazardom jedan je ronaldinjo
hazardov najdrazi igrac je ronaldinjo
hazardov najdrazi igrac je ronaldinjo
Nisam ja nista rekao da fali hazardu. Naprotiv obozavam tog lika. Po meni jedino sta mu fali je to sto ne igra za moj Liverpool . Mene on vise na messija podsjeca jer ne izvodi nekakve trikove i ne tlaci tu loptu previse, zna gdje zeli s njom doc i sta zeli s njom napravit, uzme i krene, promjeni smjer jednom, dva puta i onda svi trce za njim i zato je on ''pain in the ass''. Dok je kod ronaldinha stvar ta sta on kad uzme loptu i dode pred tebe ti si tu sekundu pred njim a vec sljedecu si 3,4 koraka iza njega i ne znas sta se desilo i da si ne znam kolko brz ili on spor ti njega neces stic.A sta to fali Hazardu ?
A ja se ne bi bas ni slozio s usporedbom Ronaldinha i Neymara.. Neymara bi usporedio prije sa Hazardom (i on nekad zna gusit loptu bez cilja, driblati jednog igraca 3 puta i sl.) ili Reusom.Drugaciji su to tipovi igraca i tesko ih je usporedivat ali mislim da ce se vecina slozit da je Ronaldinho jedan i jedini tehnicar i dribler. Po meni najvise slicnosti sa njim danas ima Neymar.