jeste primjetili kako su svi po ulicama nešto nasmijani i dobro raspoloženi (u HR) iako sezona nije baš bajna
Primijetio sam da zbog pobjede na jednoj tekmi vise ljudi izadje na ulice, nego kada treba rusiti vladu ili prosvjedovati protiv necega sto ce nam dugorocno biti bitno. Ovako, kada zavrsi ovo prvenstvo, situacija ce biti 100x gora, jer smo ipak mjesec dana zivjeli u transu. Gora za nas, ne za državu normalno.. Tu ce biti veci broj turista, HNS ce ubrati i oprati par stotina milijuna kuna, mozda i kapne para za nekakav stadion kojeg ce se vjerojatno kao i tunele 6 puta farbati... Ali koga boli *****, nek je kruha i igara (ili u ovom slucaju, samo igara jer za kruh nece biti).jeste primjetili kako su svi po ulicama nešto nasmijani i dobro raspoloženi (u HR) iako sezona nije baš bajna
jeste primjetili kako su svi po ulicama nešto nasmijani i dobro raspoloženi (u HR) iako sezona nije baš bajna
Ja sam taj sa ulice,nasmijani
Bit će pive,bit će i dima a okretat će se i ražanj
Bestija bro...budi moj sef na posluA ne onaj saban koji ne razlikuje nogometnu od vaterpolo lopteuz naravno neradni ponedjeljak