i na sve to pobjedi nas afrika
Afrikanci igraju uzasno dobro nogomet, nije tu ništa čudno izgubiti, više je sramota kada izgubiš protiv recimo griblatara
I sada će se neko pronaći i reći, joj šta fali, ipak drugo misto, ovo ono, nije mi krivo što su drugu poziciju dobili, krivo mi je štu su onako blesavo igrali, izašli na teren igrati protiv francuske ko da je prijateljska utakmica, a znam, a i vi svi znate da je hr jača, isto se desilo kod belgije..
Dečki UNIŠTILI turnir, znači, gledaš belgiju kako igra, senzacija, isto kao i kod Hrvatske, i zadnja/predzadnja tekma, onaj de bruyne igrao svaki meč predobro, ta zadnja tekma, ko da je izašao na njive čuvati ovce i krave, uz to se još napušio haša, znači izgubljen bio skroz, i francuzi IM JEDVA gol zabiše.. Kod hrvata, onaj strinić, zna on igrati, ne kažem da ne zna, da ne zna, ne bi mu to bio posao jel, ali nije to tip igrača koji je na takvom levelu konstantno da dobro moze igrati tako važne mečeve.. Ne znam jel razlog bio trema/nervoza, možda čak i umor.. pa se bom tako odigralo, ali moglo je to mnogo bolje, no za mene francuzi nisu zasluženo pobjedili prortiv belgije, a niti protiv hrvatske, ko šta drugo misli, neka srola i napuši se