Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ZAVRŠNI UPDATE
BERBA BLUE DREAM
80.DAN 12 /12
HPS 400 W
Zadnja tri tjedna zalijevanja samo voda. To što je imala box samo za sebe 12 dana se itekako vidi. Odlična biljka, jednostavna za uzgoj, rad i količina također odlični. Udara nakon dva tri dima i drži dugo, jaka, ali ne umara, samo opušta. Od 300g mokrog, dobio sam 109g suhih vrhova. Vrhovi su srednje tvrdi, ali jako ljepljivi. WW i OGK su imali zajedno 76g,tako da sam sa ukupnih 185 g u pola kvadrata ormara i više nego zadovoljan.
Evo i fotke
Puno sam naučio iz ovog growa, a želja za uzgojem i vođenjem dnevnika, raste iz growa u grow.Naravno uz vašu pomoć, bez ovog foruma bi sve bilo teže i sa manje magije. Imam već neke ideje i sjemenke za jesen, kad prođe toplo vrijeme. Ako bude sve u redu, doviđenja do jeseni, budite dobri, pametni i napušeni!
Super! Čestitam!
Pikiranje sjemenke za jesensku sezonu prakticiram oko 15.08. ,gledaj kad je pun mjesec!
Lijepo se usvinji ko čovjek, čistak , bong ,hamper, 5g u joks, 5piva u sebe i tako to , svinjski! , farma je neizbježna a svinje su glavne face!