Dnevnik update, 69 dan - 25 dan na 12/12
Pozdrav ekipa i sve najbolje u 2021! Evo u novu godinu ulazimo sa vec lijepim badovima i zdravim curama. Operacija istrebljivanja tripsa je uspjela, nakon vise puta detaljno provjeravanja boxa, niti jedan ziv nije nadjen. Biljke su odlicno reagirale na spricanje biokillom i nisu se uopce bunile, vec odlicno napreduju, zedne su i gladne sto mi govori da su zdrave i sretne. Vlaga u boxu je oko 55% kad su suhi dani a kad nisu onda ostavim vrata od boxa otvorenim pa se zna spustiti i nize od 55% Zaljevam ih za 3litre vode i gnojim ih svako drugo zaljevanje sa punom dozom hesija, sto mi se cini kao da im je taman, lagano ciscenje biljki radim skoro svako zaljevanje, skidam one mlade koje se pocinju formirati gdje sam loli napravio, i pocistim ih od zutih listova da budu lijepe i uredne. A miris je bas poceo biti sweet, jako fin slatkast miris, bas kao sweet zz. Sve u svemu jako sam zadovoljan, i sve ide po planu, box je sada potpuno popunjen i drago mi je da su zavrsile sa rastom jer imaju oko 1-1.10m a to je neki max sto sam htio da mi idu u visinu. Evo par slika, pa bacite oko kako to sve izgleda.