@mester ako sam dobro shvatio lik govori da nema bas nekakvog efekta niti na okus niti na ostatke teskih metala u biljci. Nisam bas sve procitao ali ja mogu reci kao asthmaticar da osjetim razliku izmedju biljki koje su dobile samo vodu zadnja dva tjedna i biljke koja nije dobila toliku kolicinu vode. Prosli grow koji sam radio imao sam 4 razlicita straina i nekako je to nespretno ispalo na kraju da sam vecinu ispirao vodom zadnja dva tj dok sam njih par jos hranio misleci da ce im duze trebati do kraja. Na kraju su sve zajedno zavrsile.
Kad sam pusio ove koje su isprane to mi nije smetalo za disanje, dok ove druge su cini mi se ipak malo manje odgovarale. Zato i razmisljam o ispiranju, da to bude sto cisce moze.
Ma flush je mama - za trim
To sam vidio na dnevniku od dori, nije radio flush ali je jako dugo drzao biljke na vodi i zavrsni efekat je bio čaroban, jesen u boxu i secer po listovima na najjace.
@truare Hvala frend, eto oni krce amazonu a ja spasavam
I da, bio sam za tu opciju za flush na kraju.
@imam lud da sam papir navikao sam na hesi a i negdje sam cuo da bio nije toliko bolji od mineralnog gnojiva? Mozda pricam gluposti jer nemam pojma bas o tome, samo kazem sto sam cuo