odlican vodic ya uygoj samo mi nije jasno kako raylikovati musku od zenske, dobro po cvetanju ali koliko ranije cveta muski
Možeš odmah u finalne pitare. Dok ne izvire nemoj ih na sunce jer će ti se zemlja brzo sušiti. Gnojivo prvi put daješ nakon 4 tjedna, počinješ sa po pola doze pa ako dobro primi onda drugo zalivanje pojačaš dozu i tak svako drugo.
sjemenke trenutno drzim vani, temperatura vani je nekih 22-24 °C, zemlja je konstantno vlazna, ne znam kako uopce primjetiti da sjeme pusta klicu, a sto se tiče ove biljčice sto raste trenutno, razlike vidim na svako par sati listovi se izduzuju, rastu kako trebaImaš to već sve napisano na forumu, al ukratko:
Pouzdano je, osobno ga najprije proklijam u vlažnoj maramici, ali jednako je uspješno i ako siješ direktno u supstrat.
S time da, brendirano sjeme brzo i lako nikne (cca. 5 dana). Ulično sjeme zna često bit staro, loše skladišteno itd. pa je i postotak klijavosti znatno manji i vjerojatno će mu nešto duže trebati da nikne. Ima vremena, strpi se još malo ako su 3 dana tek prošla.
Temperatura je najbitnija...što toplije, brže će izaći, ali ne prevruće (cca. 25 - 30 °C).
pa procackaj sa necim, cackalicom na primerne znam kako uopce primjetiti da sjeme pusta klicu,
Pripazi na ovo. Sjemenu i korijenu je potrebna vlaga u zemlji, ali zemlja ne smije biti cijelo vrijeme vlažna.zemlja je konstantno vlazna