kod mene je lakše naći ferticare nego plantelu.
al je ferticare zato
tata za plantelu..
vrijeme je da se malo maknemo od te plantele, previse se spominje i svi samo po planteli deru kao da nema ostalih gnojiva, vidim ljudi je lagano prestaju koristit u indooru i uzimaju bolja gnojiva, a ionako ne moraju potrositi litre i litre kao u outdooru pa im se i isplati uloziti koju kunu vise za kvalitetnije gnojivo..
sto se tice outdoora plantela bi mogla biti preskupa ako imamo vise od 3 biljke
a losija je od nekih konkretnijih i boljih gnojiva kao sto je yara npr. i ostala "prava" gnojiva za poljoprivredu a ne neke vodice kao plantela, ali opet je malo laksa za dozirati pocetnicima kada se gnoji, odnosno sigurnija je za one koji vole pretjerati s gnojivom, a vidimo da ih svake godine ima, misle da ce s vise gnojiva biti i bolji rezultati (ne naravno)
u vanjskoj sadnji sadimo doslovce drveca i to traje skoro pa pola godine tako da bez bojazni na nesto konkretnije i bolje za nase biljke
usput sto se tice plantele, najjace su mi fore plantela list za vegetaciju a plantela cvijet za cvjetanje, a obje imaju isti udio N-a u NPK omjeru, tako da mozemo s crvenom plantelom kroz cijeli grow opusteno, plantela plantela muka mi vise od te plantele haha