Mislim da nije dobro jer mahovina većinom raste na sjevernim padinama, odnosno sjenovitim i vlažnim lokacijama. E sad, ti najbolje znas gdje se nalazi tvoja lokacija i koliko je (ili nije) izložena suncu. Također, pretjerana vlaga pospješuje razne biljne bolesti.poz,
da li je dobro saditi tamo gdje ima mahovine?
trenutno je zaklonjena od sunca, ali se radi na tome,tesko je radit sam ,pa malo pomalo al bit ce suunca, nisam na nikakvoj padini neg na ravnici cistoj..Mislim da nije dobro jer mahovina većinom raste na sjevernim padinama, odnosno sjenovitim i vlažnim lokacijama. E sad, ti najbolje znas gdje se nalazi tvoja lokacija i koliko je (ili nije) izložena suncu. Također, pretjerana vlaga pospješuje razne biljne bolesti.
trenutno je zaklonjena od sunca, ali se radi na tome,tesko je radit sam ,pa malo pomalo al bit ce suunca, nisam na nikakvoj padini neg na ravnici cistoj..
srusio sam dosta drveca okolo radi svjetlosti a jos moram toliko i imaju dosta korijenja, pa znaci da ce falit zemlje kad se izvadi, stavit cu humus od hrasta i bukve 50%50% a i moram malo dic level trenutno cijelog sajta bar 20cm a i jos ce se to slegnit malo,tak da sam miran da nece bit poplavene skontah te @mirisljava ovo za vadjenje korjena i novu zemlju?
hahahhah apsolutni pobednikKoliko je semena potrebo, tj sa kolikom kolicinom semenki se dobije kolika kolicina trave? Hvala