Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
pa ako imas mogucnosti zalivaj je sto vise... ipak mislim da ako je dovoljno zalivas sunce nije problem... daj sliku,pa ce ti iskusniji clanovi reci sta da radis...
pa smijem li po suncu je zaljevati ? A sto se presadjivanja tice bojim se ostetiti cu je ili sta a i da uspijem nekako treba joj vremena da se oporavi a tek je se oporavila od topiranja. Sad sam je unio u kucu zalio malo...i ima na jednoj slici na vrhu biljke, na listu neka crna tacka ?
uzmi neku kvalitetnu zemlju iskopaj joj rupu malo vecu, napuni zemljom i presadi, sacekaj da se osusi zemlja u posudi i bit ce ti puno lakse, ne boj se bit ce to oke, ja zalijevam po najvecem suncu ali moje nisu u posudi
ako te je strah presadjivati bar je stavi na terasu covece, gledaj je na sta lici, bulimija anoreksija sta li je, nema sunca dovoljno... ne drzi je unutra, ako ne moras ili stavi neke sijalice.
Molim pomoć oko gnojiva,trenutno koristim plantellu list i ne mogu nigdje u blizini naći plantellu cvijet.Imaju neki kristalon dal smijem to koristit umjesto plantelle cvijet?
image hosting free
Pozdrav, gledao sam upravo prognozu za septembar i oktobar, i otprilike ima 45 suncanih dana i bit ce fino toplo. Sta mislite da li je moguce sad sta zasaditi da se ista ubere krajem oktobra?