HvalaImas gore banere,na vrhu,tu mozes narucit seme... citaj malo vise forum,imas trazilicu i kucas sve sto te zanima ce izbacit,pa kad ti nesto ne bude jasno,tu smo ... biljki treba najmanje 8h sunca... peace
HvalaImas gore banere,na vrhu,tu mozes narucit seme... citaj malo vise forum,imas trazilicu i kucas sve sto te zanima ce izbacit,pa kad ti nesto ne bude jasno,tu smo ... biljki treba najmanje 8h sunca... peace
ja imam neke semenke tamno braon boje koje sam nasuao u ulicnom paketu neznam kakve su i vredi li pokusati nesto snjima ?otvoreno za komentare
ja imam koristi, sve listove stavljam u maslac, od nekih 150 g. listova dobijem kilu maslaca koji lupa bolje od vrhova te biljke, sa 10 g. maslaca zdrman sam 6 sati, i ja sam bacao lišće prije dok mi čovjek nije rekao, i ja sam bio skeptičan i nisam u to vjerovao dok sam nisam to napravio, ekipa je bila oduševljena (i zdrava jer djeluje i kao lijek i ima hrpu nutrijenata, klorofil i svašta) ima sigurno tu negdje napisano o tome, nisam ništa tražio jer nisam imao potrebe sve sam znao i radilo je...
i zato sad pravis staklenu mini bastu ne treba ti to usred leta, seme u case, case na sunce u dvoriste i za dve sedmice u outdoorPre oko 2 meseca imao sam 5 biljki, ali na zalost nesto ih je pojelo jos dok su bile male.
hvala Tarzane,nasla sam tamo jos recepata!
da ne ureknem, al male su sanse da to saniras, druga stvar je kad se prelomi al ne razdvoji, to prolazi bez problema, ovako...stabljika je bukvalno pukla na pola