Pozdrav, Balkan UFO ima video o ovoj temi.
It’s out. The most significant leak of UFO-related documents in many years is out, and people are beginning to talk about it. Some have even called this the most significant UFO leak ever. What’s clear is that this is very important. The public conversation we will be having about these...
richarddolanmembers.com
ko će to čitat sad, a ja bio i vidio baš...lol
pogledo sam iridium flare i to nije ono sto smo mi snimali....
nikad prije ni poslje nisa vidio slično ništa, ja bi se zakleo da je u sekundi u stanju preći tisuću km, toliko je brzo prilazio i odlazio, zadržavao se nekad duže, nekad kraće u toj nekoj našoj blizini recimo, boja je nakon nekon vremena kretala kao u crvenkastu, pa bi stalo tako, i onda opet u žutu i u rikvu u nekom smjeruod nas pa na onda u stranu...
Ako na balkan ufo forumu neko o tome dere temu onda vjerujem danijel reponj, amater astronom, zaljubljenik u zvjezde, povijest i sl...
kad smo o tom počeli pričati svi nam se smijali prvo, nakon par dana smo svi, nas jedno 5-7 mozda, skontali da nevredi, da su ljudi debili...
znao sam se sjetit kasnije nekad u ljetu toga, buljit gore, ali nemogu tako točno odredit gdje jer sam telac a i mislim da su se usrali od onda kad su me u brdu sreli...
nije to zajebancija da meni neko dolazi u brdo po noći nenajavljen, odma se kuka i motika diže kod mene, šta seljo zna sta je nlo, on zna sta je imt....
uzivajte mi ljepo svi, i vi koji ste u kokošinjcu i vi koji ste ma žmigavcu od letećeg tanjura....
: