Luksemburg prvi u EU koji će legalizirati i konzumaciju i proizvodnju.
u međuvremenu u Americi advokati trljaju ruke - jer će biti naveliko procesa za nadoknadu štete ljudima koji su robijali zbog biljke ...
A jbt, pa ovaj jadan neznam niti terminologiju niti pricati i ima problema sa sastavljanjem prostih prosirenih recenica. Ugasio sam nakon 2 min. lolTO JE JEDNA OZBILJNA SVETSKA ORGANIZACIJA - NE BI ONI TAMO NEŠTO LUPETALI
" MARIHUANA JE JEDNA JAKO OPASNA STVAR !!"
Ja ne znam zašto imam želju da ih sve izlupam tiganjem po glavi ....
Ona ne zna da li je (tamo neki ) bolesnik imao 15 ili 30 kila marihuane .. ali zato sve ODLIČNO zna što nije istina .....gggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
CELOJ HRVATSKOJ TREBA NA GODIŠNJEM NIVOU 200 DO 500 KILA MEDICINSKE MARIHUANE A HUANITIO JE IMAO 30 KILA !!!
I ovi moroni sede na nacionalnoj televiziji i baljezgaju šta im padne na pamet iz njihove organičene perspektive i oni imaju uticaja na zakonska rešenja koja se tiču hiljade bolesnih ljudi koji čekaju da se ovakvi ------------- biiiiip ------------ smiluju
Niko od njih nije probao thc ali ODLIČNO ZNAJU KAKO DELUJE ...
na žalost pomaže kod osećaja mučnine posle hemoterapije ... i to je crta do koje su izašli ! ! ! sve ostalo je na nivou trača - čuli smo , priča se .. kaže se napušen ili stound !!!
Akohol nas čini veselijim i društvenijim a marihuana nas čini pasivnim ......... DROGE I NARKOMANI !!! druga crta preko koje se ne prelazi , iako sve vrišti od želje da se narkomani vrate u svet ne-narkomana ( alkoholičara, nikotiničara, tračara , bensedinaša ... bezmozgaša itd )
Osuđivanje generalno i pojedinačno od strane ljudi kojih se nešto ne tiče je samo u cilju lične promocije ... posle nekog vremena shvatiš da su sve to samo prazna lupetanja pogotovo ako neko ima titulu i autoritet .... strašno je u kakvim vremenima živimo .......