Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo @Stipe na seljaka jedno...dali dva venta tako spojena snage 107m3 daju dupli protok tj. oko 200m3 ili ga samo povecaju za 20,30%?Mozda je glupo pitanje ali eto zanima me...
Poz molim malu pomoč tražim temu di jedan od članova objasnil kak zvučno izolirati ventilator sa stavljanjem u prenosni frižider za plažu.
Sad neznam dali je to pisal u svom dnevniku koji je vodil ili je otvoril temu ,ako je ja ju nebrem pronči pa ak neko zna pls help.
Hvala
@vladomar evo ja sam bio Pisa o takvoj izolaciji Ali mislim da bi još bolje bilo s onom termoizolacijskom stripor kutijom napravit jer sigurno manje dihta,mislim da @hazeri ima tako rješenu izolaciju
Evo vam gotov produkt samo prekopirate, vent radi a kao da ne radi
Za boksove malih gabarita filter u kutiju i izbacite izvan boksa radi ekstra prostora.
Led groweri a i ostali koji growaju u malim prostorima mogu montirati trafo pa ce biti jos tise zbog moguce regulacije. Meni u sred ljeta vent radi na trafou br 3-4 a zimi na br 2.
Potreban materijal:
zvucno-izolacijska spuzva (kod mene 5cm,ima debljih tanjih pa po zelji)
kutija stiropol
phonic trap cijev 1m
obicna cijev
traka i skalper
Hvala @retko
budem nekaj iskombiniral,da znaš da sam ovaj naslov teme kopiral u tražilicu jer sam ga spremil na komp i nije mi izbacivalo temu @beštija jel to tt vent silent-M?