mislim da ne, osim ako motor venta nema cetkice.jel mogu koristit ovo za reguliranje brzine venta spojenog na filter (neka mala Prima klima promjera 125mm): "Kit regulator svjetla, okretaja motora itd.. K8026" iz čipoteke?
Pogledajte prilog 343420
OPIS
Due to its small size, this small dimmer easily replaces an existing switch, permitting you to vary the brightness of a light or group of lights.
The dimmer may also be used to adjust the speed of a motor, vacuum cleaner, or any other motor with carbon brushes.
A mains suppresser is provided eliminating undesirable RFI. It is not suitable for halogen lamps.
Specifications
protected against induction voltage peaks
load: 3.5A (750W at 230V and 380W at 110V)
suppressed according to EN55015
PCB dimensions: 60 x 60mm
U potpunosti se NE slazem s tobom u vezi ovoga. Mislim i na sluzbenoj stranici wd40 ti pise: WD-40 Multi-Use Product protects metal from rust and corrosion, penetrates stuck parts, displaces moisture and lubricates almost anything.WD40 ce samo ubrzati proces buke i habanja ukoliko ga koristite za podmazivanje, jer on nije za to !
Poanta i je da ga ne obrises te tada radi kao lubrikant. Znaci ja sam svoju bio rastavio, naspricao, ostavio par minuta, pocistio, naspricao opet i bas di je curilo sam obrisao i sastavio turbinu nazad i evo idem ka tome da ju vise nikad necu trebat rastavljat. Ako i budem, opet cu koristit wd na isti nacin jer funkcionira i ne moze me nitko uvjerit u drugacije jer na svoje oci vidim da radi.Sledeci put uradi isto, kad zavrsis sa WDom, mesta koja se habaju prebrisi i uzmi ulje, mast, sprej, sta vec, i opet testiraj nes ga dirati vise nikad