Za nije u toj cijevi mineralna vuna?Nisi dobro shvatio, ta cjev koju sada prodaju je beskorisna nama u uzgoju, to je toplinski izo cjev a nama ne treba toplinski već zvučno izolirana i apsorbirajuca cjev kakvu su imali po istoj cjeni i istim opisom proizvoda na istoj stranici s istom fotkom. Sad su ostavili sve isto samo nam prodaju slican proizvod koji je jeftiniji jer niti ne služi stisavanju već samo toplinki izolator, na slovenskim stranicama nema obmane o zvucnoj izolaciji pa kome treba toplinska izo cjev eto moze je kupiti po cjeni zvucno - toplinsko cjevi. Platis vise dobijes manje ali si upoznat s mogucnostima, ovako prevara kod svakog metra 2eura, na moja 2 metra cjevi vise je zaradio prevarom ( 4e) nego na paketu od cca 50 e.
Zvucno-toplinski izolirana cjev, kupljena u hempatiji ranije, ta valja. Pogledajte prilog 105169
Pogledajte prilog 105170 Pogledajte prilog 105171 perforirana unutarnja alu flex cjev i najlonska cjev (ovdje izvrnuta s vanjske strane), staklena vuna se ne vidi jer je cjev zatvorena (da bi zvuk ostao zarobljen i apsorbiran u cjevi)
Dakle za placenu skupu cjev sam dobio kvalitetan proizvod.
Danas prevara!!!
Pogledajte prilog 105167 Pogledajte prilog 105168
Za isti novac pod istim nazivom (laznim) prodaje nama, kupcima van slovenije sasvim nešto drugo, nema tu perforacije, nema ni najlona, nije to isti proizvod, to je jeftilen kojim nas romi vara i podkrada. Za razliku od slovenskih stranica hempatije, tamo samo aludira na zvučnu izolaciju nazivom sono cjev ali je u opisu proizvoda ispustena riječ zvučno i jasno piše toplinski izolirana. Njih isto vara samo perfidnije.
Tip vara na robi prodanoj u rifuzi, originalno pakirani proizvodi su u redu. Slicnu prevaru radi s nazivom reflektirajuće platno a prodaje foliju. Isto na metre, po tom zakljucujem da ga nitko od nadredenih ne kontrolira, tesko za vjerovati da bi politika velike firme bila obmana i prevara kupaca a trude se imati solidne proizvode.
to je to , moja je ista takva , i prigusuje zvuk superJe l ovo ok dzapanezeru?
Mislim da je to ta,prava zvucno iso cev..
Nisam je jos testirao,resavam jos ventilaciju
Nisam siguran ali sam siguran da sam ovoga kupio pod 348m3 i to prije cca dva mjeseca ali neka se javi još netko tko je kupovao na friško.taj podatak nisam znao.. je l si siguran da ne postoji novija verzija?
mozes da uzmes soler & palau TD-500/150-160 SILENT , on ima 22db/19db , 430/580m3 ... jesu malo skuplji al rade posao ...Ne mogu da nađem Blauberg u Srbiji. Našao sam JILK 150-B, 450m3/h, 51db, CORE TD-500/150 580m3/h, 33db i VENT 150B 560m3/h, 46db. Da li neko ima iskustva sa bilo kojim od ove tri turbine? Najgora varijanta je da kupim, pa da mi ne odgovara.
Ja sam isto svoj Blauberg kupio prije cca.mjesec i pol sa istim specifikacijama - 348 m3. Dodjem doma otvorim kutiju i idem gledati specifikacije i pise max. 280m3.Nisam siguran ali sam siguran da sam ovoga kupio pod 348m3 i to prije cca dva mjeseca ali neka se javi još netko tko je kupovao na friško.