ijaaao stipe burazeru..hvala ti na javljanju..izvini na pm pre neki dan..skonto sam da poslednje sto vam treba je da vas i ja smaram..al jeebiga..znas ono kad stisne
imam ja ludaka za zrtvu
javio se kapetan nas takodje,ponudio mi je dospel 150 po super ceni..kupujem i potenciometar..tako da kontam da je to ve isto dospel i bauberg
kad sam video da je cujnost kod metalnog aksijalnog fazon 47..a kod turbine 150 32..izneverovao sam
malo sam hteo i da se upucam..posto djuture imam jedno cek..5 ili 6 aksijalnih,od toga dva metalna velika..
sine,prepun si informacija..spasao si me i kupovine ovih izolacionih cevi..nacitao sam se svuda da kao to pomaze..pa reko jeftinije to od silincera..
hvala ti ko bratu,mnogo vooooleeem ovaj fooorum..ocu da groowam
za mlade,stare..zelene i neiskusne..iskesirajte odmah turbinu od 100e i mirni ste narednih 10 godina..bez obzira koji box i koliko biljoza..mislim,za ove nase normalne homade potrebe
ne bacajte pare na sitne gluposti,aksijalne ventilatore i slicno,pa prodajete..pa dokupujete..pa se mucite ..ne stedite na turbini. jedino ako su manji boxevi,onda ajde ok..ali video sam,cuo sam..upoznao sam..nou gud maj frend