pa ti još kupuješ vent kupi taj i bok ljudi uspjevaju s pc ventovima i hps-om 150w a ti još uvjiek sumnjaš,sem što mi se čini previše para naspram ventova na koje sam naletavo po sajmovima za te pare....
u jbt lolm a n d o r je napisao(la):početnićki uspjeva u bigtower-u sa hps 150w i kupaonskim ventom ako se ne varam
Samo treba hlađenje. Najbolje bi bilo centrifugalni vent i da isisava nedje od iza iz druge prostiorijem a n d o r je napisao(la):početnićki uspjeva u bigtower-u sa hps 150w i kupaonskim ventom ako se ne varam
Kali je napisao(la):Po meni ventilatori moraju biti upaljeni cijelo vrijeme jer u prirodi se zrak ne prestaje gibati...
sad razmisli sta je osnovni izvor topline u boxu, a povezano je i sa vlaznoscuVentilacijom se kontrolira kvaliteta zraka, CO2, toplina i vlaznost u box-u.
Ne treba ti poseban timer za vent. U timer uštekaš produžni ili lupež, u njega adapter za vent od lampe i lampu. Pale se i gase zajedno.Bolt je napisao(la):to i mene jebe...ok da upuh/ispuh i ovaj vent sta puse po biljkama rade non-stop ali treba li radit vent koji puse po lampli kad lampa ne radi? cisto me zanima da znam uzet jos jedan tajmer da ga stavim na vent od lampe,da se gasi kad i lampa prestaje radit...hvala