Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
my bad, 2700k u pravu si i da, pricam o 2700k 250w, eo ova:
(nzm za tebe jarane, ali kod mene grije.. ubija, min 20cm, i tad mora ventilacija u fullu radit..)
ah ja se zeznuo bio.. racunao.. da je visina 90 a ne sirina.. onda ih stavi tako vodoravno..
i ja mislim da je to previse svijetla na tako mal prostor, msm da su cak i 3 leda dovoljna..
ne znam koliko staža imaš u growingu.. ali u taj box jarane ti ne ginu potovi od 1.5 do 2.5l max.. skroz mal prostor, i morat ćeš stvarno izabrati nekog automatika koji ne raste u vis (izbjegavaj sativu xD), uz lst npr quick one sorta od RQS bi tu pasala ko budali pleska..
edit/
ili ako stvarno želiš 6 komada, onda ih poredaj kako si mislio, ali ovako:
Trebao bih zamijeniti spektar, tj. staviti za cvijetanje 2700k, prije tjedan dana sam vec stavljao sliku malene tu u temi par postova iznad, napravio sam joj LST i cak mi se cini da sam vec vidio preflower, ima mjesec dana tocno. E sad htio bih sto prije promijeniti i staviti zute za cvijetanje, da li ju smijem izvaditi van dok ih zamijenim i prekinuti joj period svijetla...znam opet cete reci da zafrkavam i da vjerojatno mogu ali negdje sam procitao da je dovoljno samo 5 min biljci bez svijetla i da vec reagira tj. misli da pada mrak, kao neki stres ovo ono...pa da provjerim jel smijem ili moram cekat da se svijetlo ugasi? inace ovo je sad mala:
isplatil se uzimati ove led cobove bez drivera, jer gledam po alibabi, ima led cobova npr ne treba im driver.. ?
koji driver mi je potreban za 300 wati?
Nisu bez drivera nego imaju integrirani driver na sebi, odn. pored sebe kao sto se vidi. Ne treba ti nista, usarafis ih na hladnjak, dovedes 220V i to je to. Eventualno spajas svaki drugi chip obrnuto od prethodnog jer titraju pa ako imas pola pola sa okrenutom fazom, nece toliko smetat za oci....
....a da li se isplati ili ne..... ovisi sto podrazumijevas pod "isplati" kolko para tolko muzike
Potrebna mi je jos jedna lampa, ajmo reci, nova svjetla.. sada da pucam pare na skuplje panele do 300 eura.. za 80x80x120 prostor.. previse mi je to, a da uzimam neke no-name panele do 150 eura isto nidje logike, pa reko isplatnije mi je do 150-200 eura uzet naruciti 6x50 cobove i napravit si stalak i sklopit to sve.. na svu srecu imam 8 x cpu coolera u fullu sockel 1151 i na njima ventilatori, samo dole bi cobove trebao naljepiti, spojiti to sve, i dobar stalak od aluminiuma napraviti.. i od tog svjetla bi GARANT imao bolje rezultate nego tamo od nekog 150 eura panela od 150 wati... vidjet cu..
// velim ja da necu kupovati nista.. eo stigao mi jos jedan cistih 250w full panel od marke niello, to je samo dok mi ne povrate stare panele sto su pokvareni.. da malo pokrijem cosak u shatoru..
a mozda uradim i test grow uz ovaj panel pa da vidimo kako gura..
inace ko bude trazio vise infoa, panel se zove niello 600 optical
Nez nam sta volis mislim na rad ali mislim da blue thai bi bila ekstra ja sam bio odusevljen kad sam gledao od stipe grow s tom sortom i koliko je nakraju nagraden bio definitivno kad tad ce biti u mojim plucima