Da ja jedno 4-5 godina i dobra je bila ja sam samo automatike(critikal plus) stavljo pod ovu za cvijetanje i iz box-a 60x60x120 uredno izvlaćio od dvije biljke 100-130 suhogPozz Ekipa. Evo danas mi stigle ove . Sto vam se cini? Jel ih netko vec koristio?
pod koliko si lampi stavljaopod ovu za cvijetanje
Pozdrav ekipi
10 ovakvih LED zarulja kad se otpili kupolica,hoce li biti ok za jednu biljku u boxu 40*60*90*cm?
"Pozdrav ekipi
10 ovakvih LED zarulja kad se otpili kupolica,hoce li biti ok za jednu biljku"
daj nemoj molim te budalesat, kakvih 10 ovakvih...nemoj trčat pred rudo, ili cfl iuli hps, za tvoj box i kolko ti trba ti je dost 250, i set nije skup i to je to, a sve dalje j mlaćenje prazne slame...
kad netko kaže da je s tim napravio neki rezultat meni odma muka...
probaj ti ako hočeš i potpunom mraku uzgajati, neće odmah umrijet...
samo savjet...
eto ti i malo spec, to što napominješ ima 10000 lumena, hps 250w ima bar 20000, 400w oko 50000, 600w i do sto soma lumena, a ti napeo na silne wate s minimum lumena, koji se jedino i računanu na kraju...nemoj ofrlje uletat
Led sa bocne strane poderes dje ne probija hps i nije losehuana.meri
Sto se tice ovih LEDica koje sam uzeo,za sad sam odustao od novog boxa,napravit cu 2 mala panela sa po 5 zarulja,koje cu objesiti uz hps 250w,tako da mi pokrije ovaj box koji sada imam. Dopunit cu udovicama koji lumen vise da se bolje udebljaju Malo imas napadacki stav prema mojim ulaganjima ali sve 5 ...
huana.meri
Sto se tice ovih LEDica koje sam uzeo,za sad sam odustao od novog boxa,napravit cu 2 mala panela sa po 5 zarulja,koje cu objesiti uz hps 250w,tako da mi pokrije ovaj box koji sada imam.