Poz svima, ja sam na starom forumu bio nov korisnik kad je puko, i sve to, tada nisam još pušio, ali sam krenuo da uzgajam. Pročitao sam čitav forum par puta. Tako da sam o uzgoju, konzumaciji, štetnosti i svemu mogućem pročitao i apsolvirao gomilu stvari. Za ovog lika, i svakog ko se sa njim slaže, mislim da je problem u samoj osobi najviše. Okruženje je samo usputna otežavajuća okolnost, da se tome odupre. Počeh da pušim 4 meseca, nakon učlanjivanja na forum. Ne zbog foruma, kao foruma, nego sam potkrepio slutnje, predrasude, tračeve, priče nekim činjenicama, koje su mi bile dobar adut da se upustim u ovu uživanje sa ovim stimulansom. Znači počeo sam da pušim u avgustu 2006. I od tada sam pušio svega 30-40 puta, uz par prepušavanja. Najbolje mi je bilo na rođendanu najboljeg druga. Tako da sam i u praksi potvrdio da nije bitna količina, već i doživljaj, okruženje, raspoloženje, i prilika za koju se vari. poslednji put sam zapalio pre 3-4 nedelje, a pre toga pre oko 3 meseca. Nemam uopšte potrebu. Kad ima neki special ocasion, ja se opremim, sa društvom nekim, varuckamo, i bude nam lepo, ne bude nam to smisao, niti preokupacija. Jednostavno stimulans.
P.S. : Ne mešam sa duvanom, i ne pijem istog dana kada duvam. - motiv
Nadam se da nisam smorio sa ovim postom, to je jednostavan moj duživljaj VUTRE.