Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Imam 2 tegle maticnjaka, medutim nisam dugo pio, a niti nisam osjetio da nesto djeluje.
Normic si popijem ako zaredam par dana nesanice,a trebam odmor.
Eh, kod mene nije snijeg pao kako treba 4 godine i ovih dana je pao, s obzirom da je danas praznik i ovi sto ciste puteve ne rade, ulica je kao staklo, a ja sam od jutros prvo isao sam, posle malo dijete izveo na zimske čari, i onda sam opet sam otisao i kao malo dijete ne znam uci u kucu, ocekujem sutra upalu misica, znate onaj osjecaj kad se zatrčeš a cokule ćelave pa klizas po 10 metara, radio sam to najmanje 3 sata danas i svaki put skoro sam se sam sebi smijao, naravno naduvan, bio sam i sad sam presrećan
Sta se desava sa ovom omladinom sve zabolo po birtijama i u kuće se zatvorili a kako je samo lijepo biti mlad
Bas tako se osjecam cijeli dan, kao da mi je 12!
Dosao kod stare da je provozam do pijace. Prepoznam druga iz srednje na semaforu.
Ja: Divi ga nje. Akav si kanjo?
Drug: Ooo lakapo abar ati atee.
Ja: Abar jacapi asa romsta.
Kaze mama auu sine počeo si pričat sa migrantima na Arapskom. Oplako sam od smijeha.
Ma jasno, cura je u fazi rastave vec pola godine,sto problema sa sudovima itd, i rekla je otvoreno da se boji veze, a svidam joj se. Kako smo oboje u zrelim godinama, nema drame, just friends.