ne znam sta je to, neko ce ti odgovoriti, ja imam i koristim startere koji su za lampe od 70 do 400w, na taj verovatno moze da ide i 600 ili 1kw, ali ne znam kako se spaja, jer kod mene faza ulazi u B a izlazi iz Lp, dok nula ulazi i izlazi iz N
LakoMan je napisao(la):a naglost! najveca mana! :/ iako evo covjek je poslo shemu i tako je i kod mene bilo spojeno i apsolutno nista od toga! http://img59.imageshack.us/img59/1862/shemaz.jpg
nesto slicno sam ja sugerisao pre skoro dve sedmice:Jack-Sparrow je napisao(la):Ne prigušnica,starter..prigušnica nije ništa posebno 400w prigušnica je 400w prigušnica.(mini trafo i to je to)...kao što si i sam rekao na grlu imaš struje......ti imaš problem sa paljenjem...lampe što obavlja starter.....starter sa 3 klime koji ima i Lp t treba
takodje sam napiso da mislim da bi lampa od 400 trebala da upali sa tom prigusnicom, mada sam se ogradio jer nisam elektricar, e sad...PowerSeed je napisao(la):malo me buni tvoj starter, ja sve koje sam imao i mam, imaju tri "ulaza" B, Lp i N, ovakav nisam video, smao L i N...
Znači nije baš pametno kupiti žarulju manje snage i prigušnicu veće snage?zlo&naopako je napisao(la):To ti je isto kao što se prije nekog vremena svako malo neko raspitivao jel može 250W hps na 400W balast. Može, samo koliko dugo!? Nekad danima, nekad niti sekunde.