Istrazhivao sam na temu ovog problema al dok se bash nije zakochilo sve nisam naisho na ove vashe poztove jer sam bio u zhurbi poshto bacam outdoor a i sami vidite datum ,)
E sad naruchio sam ja sve lepo sa EDIT.com to svi valjda znau shta e....i naivetji problem e izpao kod uplate novca....poshto sam ranie neshto teo da uplatim u inostranztvo u bankama su mi svim rekli da nema shanse devize da se iznose....a juche kada sam bio u poshti i sve lepo odrado reko da ide avionskim putem napiso njihovu i mou adresu i broi order-a....radnica me je pitala shta je u koverti....ja reko pismo....ona shta....ja doqmenta....i na krau ona lepo to otvorila i videla da pare i rekla da to nema shanse....onda sam natero i ortaka da proba i njemu pregledala
E sad poshto zhivim u +++++ a pritom u Srbiji ovde ima samo jedna poshta i da chekam da navatam drugu glupu radnicu il ebem li ga shta vetj cimanje mi e vishe i preko glave....a i kazhu da to uzput mozhe neki poshtar da otvori uzme lovu i da se pravi lud i nikad da ne znash gde i shta se desilo....a i neam vremena za otvaranje nekih rachuna il izdavanja kreditnih kartica el mi se ztvarno zhuri....
Pa da sumiramo....preko poshte ne mogu, preko banke i rachuna ne mogu, karticu neam....koi bi bio naibolji i naibrzhi nachin da ja to poshaljem i da to meni ztigne u poshtu il na vrata....a dal e kriminal il shta li e, briga me....to tju kasnie da se razrachunam iako iam uslovnu al shta e tu e
at: