Zainteresovala me je ova diskusija pa nisam bio lenj,nego sam uzeo telefon u ruke i pozvao poste Srbije da ih pitam da li oni imaju pravo da otvaraju pisma,i evo sta su mi rekli.
Sluzbenica koja mi se javila na telefon izprva nije znala konkretan odgovor pa me je zamolila da sacekam dok se ona valjda sa nekim ne konsultuje,i kada mi se ponovo javila rekla mi je da ukoliko mi je sluzbenica na sateru poste trazila da pred njom otvorim postu ona na to nema pravo i da se obratim kontroloru poste da bi mi dali moje pismo,ili da ulozim reklamaciju na uslugu i da ce protiv te sluzbenice valjda pokrenuti neki postupak.
Napomena ovo vazi za Srbiju,za druge drzave bivse republike SFRJ neznam,uzmite kao ja telefon pa se raspitajte,i ukoliko je situacija ista onda takvim sluzbenicama na prvu jebite mater,slobodno dignite frku.
Sve ovo naravno ukoliko nemaju pravo da to rade.
Marine ne preporucujem ti
www.marijuana-seeds.nl,jer imam poznanika koji je od njih narucivao internetom,poslao im novac,doduse kovertu je samo ubacio u postansko sanduce,nije bilo preporuceno i ona nikada nije stigla na odrediste.
Tako oni kazu,moguce da ukoliko je neko pogresan iz ove kompanije primio pismo nije ni prijavio da ga je primio i uzeo novac.
preporuka:Ukoliko saljete kes,obavezno ga saljite preporuceno onda mozete da pratite stanje posiljke,a primalac mora da potpise preuzimanje'