Da li neko ima iskustva sa "Ripper Seeds" ? imam dva feminizirana straina "Criminal+" i drugi "Sour Ripper" u atraktivnom pakovanju su sjemenke po 1 komad 6-7 eura je cijena. Mala plasticna kutijica u obliku zrna od metka sa poklopcem sjemenka je u vrhu tog "zrna" onda ide vata i odozgo silca gel preko nje, koliko znam on upija vlagu, sve to je zalijepljeno za karton sa informacijama (deklaracija
). Na spanskom je napisano sve, za ovaj "Criminal+" pise da je 80 % indika, floracion interior: 50-55 dias pretpostavljam da je cvjetanje 50-55 dana u indoru, production: Muy Alta, effecte: Potent/social. koliko sam shvatio ovo je dobiveno ukrstanjem "Critical+" i "Double Glock". Drugo sjeme "Sour Ripper" je 60 % sativa i 40 % indika, cvjetanje indor: 65-70 dana, urod: srednji, efekat: potentna. Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim "Ripper Seeds" kao sto navedoh na pocetku, kakve uslove zahtjevaju ovi strainovi, i da li je ovo autoflowering, nigdje ne pise nista ali da provjerim za svaki slucaj ukoliko neko zna, konacno da i ja dobijem pravo sjeme da se ne maltretiram sa domajama, mada mi je zadnja domaja ispala odlicna i ogromna, samo moze doci i do velikog razcarenja kad od 5 biljaka dobijes sve mud*nje sto mi se jednom desilo, a zadnji put od 6 komada srecom ona najnaprednija je bila zenka, izvukoh 185 grama od nje, od tih 6, jos 2 su uspjele opstat ali su "zakrzljale" mada su bile u istim uslovima, tako da sam sretan jako sto imam ovo sjeme sad da izbjegnem igranje LUTRIJE
Hvala unaprijed na odgovorima.